İznik Ziraat Odası > Haberler > Hizmet Binamızı Değiştirdik

Hizmet Binamızı Değiştirdik

Selçuk mahallesi, ilçe tarımın karşısında hizmet vermekteyken üç yıl Önce Mustafa kemal paşa mahallesi göl  sokakta bulunan binayı satın alarak kendi binasında hizmet veren odamız Belediye İş Hanına taşındı. Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek düşüncesi ile dar bir cadde ve trafik akışı yoğun bir sokakta hizmet vermenin zorluğunu yaşandığından Belediye iş hanında hizmetlerimize devam edeceğiz. Taşındığımız yeni hizmet yerimiz 1202 ve hizmet alanı içersinde 60 kişilik geniş bir toplantı salonu ile hizmetlerimize devam edeceğiz.

Eski binamızda çiftçilerimize farklı şekilde hizmet verecek (Toprak,Yaprak,Su) laboratuarı olarak kullanmayı düşünüyoruz. İznikli çiftçilerimiz her şeyin en iyisine ve her türlü teknolojiye layıktır