İznik Ziraat Odası > Haberler > Odamıza Hizmet Binası Kazandırdık

Odamıza Hizmet Binası Kazandırdık

İznik Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının açılış kurdelesini Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz kesti.

Yapılan açılış törenine Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar,İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Fevzi Fırtına,İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu,İznik Belediye Başkanı Kadri Eryılmaz,Başkan yardımcısı Kenan Zengin,Elbeyli Belediye Başkanı Şakir Yıldız,Boyalıca Belediye Başkanı Ali Çil, Emniyet Müdürü Muzaffer Baş,Jandarma Komutanı Serkan Gök, İ.T.S.O.Başkanı Fahrettin Keskin,Esnaf Odası Başkanı Kadir Akçaalan,Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç ve beraberindeki köy muhtarları ve mahalle muhtarları,Zeytin Kooperatifi Yönetimi,Ak Parti İlçe Teşkilatı,MHP İlçe Teşkilatı, Yalova ,Gemlik ,Mudanya , Adapazarı ,Orhangazi ,Kestel ,Yenişehir, Sakarya Kaynarca ,Çiftlikköy ,Karasu Ziraat Odaları Başkanları, ve İznikli çiftçi ve ziraat odası üyeleri katıldılar.
  Genel Başkan Bayraktar “3 ay içerisinde 45 ayrı hizmet binası ve Makine Parkımızın açılışını yaptık, çiftçimizden gelen parayı yine çiftçimize kazandırabilmek için uğraş veriyoruz. Tarım sektörü bulunduğu yerin ekonomisini canlandırır,kriz dönemlerinde de krizi absorbe eder. Devletimizin de bu anlamda çiftçimizin maliyetlerini azaltarak Mazot,Gübre ve Tohum desteklerini arttırması gerekli çünkü çiftçimiz devletten aldığını fazlası ile geri ödüyor.Memlekette herkes zeytinci olmuş hangi bölgenin ekolojik yapısı uygunsa o ürüne yönelmeli ekolojik üstünlüğü olan ürünlerde devlet tarafından desteklenmeli.Başlatmış olduğumuz Kırsal Kalkınma Projesini de hayata geçiriyoruz hükümette büyük metropollere fabrika kurduracağına getirip buralara kurdursun kentsel kalkınmaya yardım etsin” dedi.